Cart 0
 
 

Leuk dat je er bent :)              

IK BEN ERG BENIEuWD NAAR JOU EN JE BEDRIJF

Ik ga je vast zoveel mogelijk vertellen rover hoe ik te werk ga, en de meest gestelde vragen beantwoorden. Op deze pagina vind je informatie over:

  • Waarom design belangrijk is

  • Mijn design proces, stap voor stap

  • Prijzen voor standaard design opties

  • Veel gestelde vragen.

Als je hierna nog vragen hebt, boek dan een gratis consult zodat ik je verder kan helpen.


Waarom zou ik mijn zuurverdiende centen uitgeven aan design ?

DAT ZAL IK JE PROBEREN UIT TE LEGGEN

Ken je dat gevoel, wanneer je naar je website kijkt; en dat zelf geknutselde logo ziet, wat eigenlijk helemaal niet meer bij je past ? Of dat jouw expertise en visie zelfs voor jou,  onduidelijk zijn op het moment ? Of je bent net begonnen en weet simpel weg niet waar te beginnen ?

Ik geloof dat jouw merk moet uitstralen hoe goed jij bent in wat je doet. Ik begrijp het, jij bent geen ontwerper. Gelukkig kijk je nu naar de website van iemand die dat wel is; whoop !

Ik wil jou heel graag verder wil helpen, hieronder leg ik uit wat ik voor jou kan betekenen;

DESIGN wijsheid 1

Goed design creëert een consistent merk en dat straalt betrouwbaarheid uit. Potentiële klanten zoeken altijd naar bedrijven die zij kunnen vertrouwen, voordat ze met hen in zee zullen gaan.

DESIGN wijsheid 2

Goed design zal je helpen meer werk te krijgen. Je potentiële klanten zullen onder de indruk zijn van hoe professioneel jouw merk er uit ziet. Goed design genereert meer website bezoekers, en dat betekent meer volgers en klanten.

DESIGN wijsheid 3

Goed design maakt jou bedrijf herkenbaar en daarmee beter vindbaar voor potentiële klanten. Let maar op, je kan met je merkvoering je ideale klanten veel makkelijker bereiken.

 

Design wijsheid 4

Zoals jij fantastisch bent in marketing, een uitmuntende barista of die getalenteerde fotograaf, design is mijn ding.

Bespaar jezelf weken knip- en plakwerk, focus jij op je bedrijf, dan fix ik jouw branding


mijn design proces stap voor stap

MIJN pROJECTEN variëren, MAAR ZE DOORLOPEN ALLEMAAL praktisch HETZELFDE DESIGN PROCES          en dat gaat zo;

NL design process.png

01. GRATIS CONSULT

Het lijk mij super leuk jou te ontmoeten en wil alles te weten te komen over je bedrijf en ideeën ! In dit gratis consult kan je me alles vragen wat je wilt weten voor onze -eventuele- samenwerking !

02. AANBETLING

Als je besloten hebt om met mij in zee te gaan, heb ik een aanbetaling van 25% nodig om jouw project definitief in mijn agenda te zetten. 50 % van het totaalbedrag word betaald voor de start van het project en de laatste 25% als het project is afgerond voordat ik je alle bestanden stuur.

Wil je korting ? Natuurlijk wil je dat ! Ik kan ik je er alles over vertellen in het consult !

03. TEKEN MIJN CONTRACT

We ondertekenen allebei mijn contract, zodat we beiden volledig beschermd zijn voordat we onze samenwerking beginnen.

04. Project management

Ik voeg je toe in mijn project management systeem, Asana. Hier communiceren we en houden we alle bestanden en feedback bij elkaar. Geen zorgen, het is simpel. Voor de zekerheid stuur ik je een video tutorial, waarin je leert hoe het werkt.

05. HuiswErk

Ik vraag je -leuk- huiswerk te maken voor we beginnen. Dit bestaat uit een vragenlijst, een geheim Pinterest bord en het uploaden van alle bestanden voor je website op Asana.

06. Kick-off

1-2 weken voor jouw project begint, maken we een afspraak voor een kick-off gesprek. Dit is het perfecte moment om last-minute vragen en twijfels te bespreken en eventueel nog huiswerk aan te passen. Dit is ook een goed moment om de 50% over te maken.

07. Moodboard

Kleuren palet & logo design. Ik begin met het maken van een moodboard dat jouw merk visueel bundelt, naar aanleiding van jouw huiswerk. Ik geef je drie opties voor je nieuwe logo, je kiest er een en die werk ik uit gedurende twee correctie rondes.

08. Brandboard

Op jouw brandboard komen alle merk elementen (logo variaties, kleuren, lettertypes, etc). Ook hier doen we twee correctie rondes, zodat ik zeker weet dat jij helemaal blij bent met het resultaat.

09. EXTRA MERK ITEMS

Dit is wanneer ik jouw drie merk items naar keuze ontwerp, dit kunnen visitekaartjes, stickers, belettering, social media banners etc zijn.

10. Website design

Ik ontwerp eerst een voorbeeld van jouw homepage, voordat ik begin met jouw live site. Er is een correctieronde om het ontwerp aan te passen. Zodra jij de wijzigingen goed gekeurd hebt, maak ik de homepage live en ontwerp ik de vier andere webpagina's ! Je hebt hiervoor twee correctierondes.

11. laatste betaling

Voordat ik alle bestanden en website aan je overdraag, ontvang ik graag de betaling van de laatste 25%. Of minder natuurlijk, als je jezelf een korting bezorgd hebt ! Als ik deze ontvangen heb stuur ik je een link met alles wat ik voor je gemaakt heb. 

12. overdracht

Tijdens de overdracht nemen we samen alle bestanden en de complete website door.

Hierna weet je precies hoe je alles kan toepassen om je merk te optimaliseren. Jij kan zelf je websiteaanpassen en updaten.

SOMMIGE VAN BOVENSTAANDE STAPPEN ZIJN WELLICHT NIET VAN TOEPASSING, AFHANKELIJK VAN ONS PROJECT


prijzen

PRICES ARE IN EUROS, CONVERT TO YOUR CURRENCY  HERE

PRICES ARE IN EUROS, CONVERT TO YOUR CURRENCY HERE


vaak gestelde vragen

KAN IK JE OOK PER UUR/DAG/WEEK INHUREN ?

Ja zeker ! Als de bestaande design packages niet iets zijn waar je naar op zoek bent, maak ik graag een passend aanbod voor jou. Stuur me een berichtje !

WELK PLATFORM GEBRUIK JE, OM MIJN WEBSITE TE BOUWEN EN IS HET MOEILIJK ?

Ik werk in Squarespace om jouw site te maken, juist omdat het zo gebruikersvriendelijk en omdat ze prachtige templates aanbieden.

Als je een design package boekt, leer ik jou hoe je Squarespace zelf kan gebruiken. Zo hoef je niet voor iedere aanpassing te betalen, maar kan je makkelijk zelf de website onderhouden en veranderen.

MOET IK EEN DOMEIN KOPEN VOORDAT JIJ MIJN WEBSITE MAAKT ?

Nee, we kunnen jouw domeinnaam -als deze vrij is-meestal via Squarespace kopen. Op het moment bied Squarespace geen.nl domeinnamen aan. Als je een .nl domein wil of al een domein hebt, kan ik deze overzetten naar Squarespace. Geen probleem !

HOE SNEL KAN IK MET JOU WERKEN, VOLGENDE WEEK ?!

I'm usually Meestal ben ik voor een paar maanden volgeboekt, maar soms verzetten klanten hun project, dus stuur me zeker een berichtje !

WAT GEBEURT ER ALS ONS PROJECT IS AFGErOND ?

Geen zorgen, ik gooi je niet compleet in het diepe ! Wel een beetje natuurlijk, maar we gaan samen uitgebreid door alles wat ik voor jou ontworpen heb. Daarna weet je precies hoe je jouw merk in de spotlights kan zetten. Als je echt het even niet meer weet ben ik er natuurlijk altijd voor al je vragen; #brandbuddy #forlife !


 
 

  boek nu je gratis consult !